Tietosuojakäytäntö

Yleistä.

HardBounceCleaner is committed to protecting the privacy of all its Web site visitors and users. Except as described in this policy, we do not share, sell, rent, trade or loan personal data, including verified email addresses, to third parties for any purpose. Additionally, except where described in this policy, HardBounceCleaner does not utilize or retain the email addresses you verify using this service. This Privacy Policy describes how HardBounceCleaner, LLC ('HardBounceCleaner') treats information that it collects and receives related to your use of HardBounceCleaner's hosted email verification service (the 'Service').

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan HardBounceCleaner palveluja. Muut sivustot saattavat sijoittaa omia evästeen tai muita tiedostoja tietokoneen, kerätä tietoja tai pyytää henkilökohtaisia ​​tietoja.

Huomaa, että voimme kerätä yhdistettyjä tilastoja ja oman markkinoinnin tutkimusta.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että vierailunne ja riidat yksityisyyden sovelletaan tämän Tietosuoja ja meidän lisenssisopimus ja käyttöehdot käyttöehdot ("käyttöehdot"), mukaan lukien vahinkoja koskevia rajoituksia, välimiesmenettelyä, ja valinta lain Teksasin osavaltion.

Tilitietoja.

Palvelun hyödyntämiseen, sinun on luotava tili. Tilin avaaminen vaatii antamaan etu- ja sukunimi, on todennettavissa sähköpostiosoitteen ja salalause (Tili Data "). HardBounceCleaner käyttää näitä tietoja tunnistamaan sinut valtuutettu käyttäjä. Tämä Tili Tiedot tallennetaan suojatuille palvelimille.

Olet täysin vastuussa luottamuksellisuuden säilyttämisestä oman salalause ja käyttäjätilin tiedot. Olet vastuussa kaikista toimista esiintyvien alla tilillesi salalause.

Tekninen tuki.

Jos pyydät teknistä tukea verkossa, pyydämme sinulta tietoja tarpeen täydentää liiketoimen kuten nimi, sähköpostiosoite ja tietoja tietokoneen laitteiston, ohjelmistot, ja ongelman luonne että sinulla on.

Viestejä Support Forum ja blogi.

Information and communications that you post to our support forum or to our blog are publicly available. If you use the support forum or post to the blog you should be aware that any personally identifiable information you submit there can be read, collected, or used by other users of these forums or by the public, and could be used to send you unsolicited messages. We are not responsible for the personally identifiable information you choose to submit in these forums. HardBounceCleaner reserves the right to terminate the accounts of visitors who use these services in a manner inconsistent with our Terms of Use.

Tiedot että HardBounceCleaner kerää ja käyttää.

Lisäksi Tilitiedoista, HardBounceCleaner kerää tietoja luonteesta oman käytön Palvelussa voi sisältää: IP-osoitteet käyttäjien, päivämäärä / aikaleima, todentaminen Metadata ja auditoinnista Data. Tarkastus Metadata sisältää yksisuuntainen salattu (hajautettu) versio sähköpostiosoitteet lähetetään vahvistettavaksi Palvelua. Tarkastus Audit Data sisältää päivämäärä / aikaleima todentaminen on suoritettu, ja tarkastuksen tulokset on saatu.

CSV todentamistiedot säilytetään enintään 90 päivän salatun tiedostojärjestelmän. Nämä tiedot voivat sisältää alkuperäisen ladattu CSV tiedot, myös sähköpostiosoitteet, ja auditoinnista Data.

Nämä tiedot kerätään tehdäkseen Services teille. HardBounceCleaner kerää vain tarpeelliset ja asiaankuuluvat tiedot annettava, seurata, ja turvallinen palvelut sinulle.

Keksit.

HardBounceCleaner uses session cookies in the account establishment process. We also use persistent cookies to enable the keep me logged in feature. A session terminates when the user logs out. The session cookies are stored temporarily thereafter and self-destruct after a short period of time (normally within hours). We do not use cookies to store any personally identifiable information. If you would prefer not to accept session cookies, please turn them off in your browser. If you disable cookies, the features of the Service that require the user to be logged in will not function with cookies disabled. We recommend that you close your browser after logging out.

Lokitiedostot.

Kuten pätee useimpiin verkkosivujen, keräämme tiettyjä tietoja automaattisesti ja tallentaa sen lokitiedostoja. Näitä tietoja ovat esimerkiksi Internet Protocol (IP) osoitteet, selaimen tyyppi, internet-palveluntarjoaja (ISP), viitaten / exit-sivut, käyttöjärjestelmän, päivämäärä / aikaleima, ja klikkaustiedot. Käytämme tietoja, jotka eivät tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä, analysoimaan trendejä, hallinnoida sivuston, seurata käyttäjien liikkeitä noin sivuston ja kerätä demografisia tietoa käyttäjän emästä kokonaisuutena. Emme linkittää automaattisesti kerättyjen tietojen henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tämä Web-sivusto käyttää Google Analytics, web-analytiikan palvelu Google Inc. (Google). Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat tekstitiedostoja sijoitetaan tietokoneelle, jotta Web-sivuston analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Tuottamat tiedot Evästeiden käyttö Web-sivuston (mukaan lukien IP-osoite) välitetään ja tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvalloissa. Google käyttää näitä tietoja varten arvioida oman käytön Web-sivuston, koota raportteja verkkosivuston toiminta Web-sivustojen ylläpitäjät ja tarjoamalla muita palveluja, jotka liittyvät verkkosivuston toiminta ja internetin käyttö. Google voi myös siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille, jos sitä vaatii lain, tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoite muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla asianmukaiset asetukset selaimessasi Huomaa kuitenkin, että jos teet näin et ehkä voi käyttää kaikkia toimintoja tällä sivustoilla. Käyttämällä tätä sivustoa, suostut tietojen käsittely sinusta Google tavalla ja niihin tarkoituksiin edellä esitetyllä tavalla.

Tietojen siirtäminen.

Except as described in following paragraphs of this section, HardBounceCleaner will not share your Account Data, Verification Metadata, or Sensitive Verification Data with third parties unless you have consented to the disclosure or HardBounceCleaner believes the disclosure is necessary to (1) comply with the law or with a judicial proceeding, subpoena, warrant court order, or legal process, (2) protect and defend our rights and property, (3) protect our customers or users, including from misuse or unauthorized use of the Service, or (4) protect the safety or property of our employees, customers, users or others. HardBounceCleaner may have to disclose information to third parties when required by law or under the good-faith belief that such disclosure is necessary in order to conform to applicable law, or to comply with legal process served on HardBounceCleaner. Under such circumstances, HardBounceCleaner may be prohibited by law, court order or other legal process from providing notice of the disclosure, and HardBounceCleaner reserves the right to not provide such notice in its sole discretion.

HardBounceCleaner may disclose or transfer your Account Data, Verification Metadata, or log files (1) to its corporate affiliates (for example its subsidiaries or parent corporation), (2) to its service providers (like hosting services), but only for their use to provide services to HardBounceCleaner, or (3) to an acquirer in connection with the sale of the business or assets of HardBounceCleaner. HardBounceCleaner will require its corporate affiliates and service providers that receive Account Data or Verification Metadata to limit their use and disclosure of your information to the purposes for which you provided it. HardBounceCleaner may collect and provide to third parties aggregated statistics about our customers, sales, usage patterns, and related information that do not include personally identifying information.

Tiedonannot HardBounceCleaner Site.

Uutiskirjeet. Jos opt-in tilin rekisteröinti, käytämme näitä tietoja lähettää sinulle sähköpostia viestintää, kuten informatiivinen uutiskirjeitä HardBounceCleaner tuotepäivitysten tuote päivitykset ja uusien tuotteiden ja palvelujen. Voit kieltäytyä vastaanottamasta tällaista viestintää seuraamalla ohjeita Kieltäytymisen osa tämän Privacy Policy.

Palveluihin liittyviä ilmoituksia. Lähetämme kiinteästi palveluun liittyviä ilmoituksia harvoissa tapauksissa, kun on tarpeen tehdä niin. Jos esimerkiksi palvelumme on väliaikaisesti huollon, saatamme lähettää sinulle sähköpostia. Yleensä et voi kieltäytyä tällaisia ​​viestejä, jotka eivät ole myynninedistämiseen luonteeltaan. Jos et halua vastaanottaa niitä, sinulla on mahdollisuus poistaa tilisi. Voit jättäytyä pois näiden viestinnän. Katso Choice ja opt-out.

Asiakaspalvelu. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse vastauksena tiedustelut, palvelun tarjoamisen pyydät, ja hallita tilin.

Turvallisuus.

HardBounceCleaner limits access to Account Data, Verification Metadata, or log files to HardBounceCleaner personnel and service providers who need to come into contact with that information to provide products or services to you or in order to do their jobs. We have physical, electronic, and procedural safeguards to protect the loss, misuse, and alteration of the information under our control. Information we collect is stored in a secure manner that is only accessible by authorized HardBounceCleaner personnel or service providers and is only disclosed under the provisions of this Privacy Policy. Our servers are located in France

Käyttäjät kirjautua palveluun käyttäen Secure Sockets Layer (SSL). Salasanat salataan ennen niiden siirtoa ja tallennetaan salattu.

Sähköposti tarkastus tehdään automaattisia prosesseja. HardBounceCleaner työntekijät eivät tutkia sisältöä asiakkaan sähköpostin tarkastusten paitsi jos HardBounceCleaner harkintansa päättää, että se on mahdollista ratkaista ongelma, kun palvelu, lain tai viraston tai salliman asiakkaalle. Kun lähetät CSV meidän Service CSV tiedot ja todentamista data lähetetään Amazonin S3 palvelua varastointiin.

Lasten henkilötiedot.

The HardBounceCleaner Web site complies with the Children's Online Privacy Protection Act (COPPA). HardBounceCleaner does not knowingly collect personal information from children under the age of 13 through the Service. In addition, in the event that a user identifies himself or herself as a child under the age of 13 within the Service, HardBounceCleaner will not collect, store or use any personal information of such user. Further, in the event that HardBounceCleaner receives personal information that HardBounceCleaner discovers was provided by a child under the age of 13, HardBounceCleaner will promptly delete such personal information in a secure manner.

Koska avuksi, voimme tarjota linkkejä kolmansien osapuolten sivustoja Palveluun. HardBounceCleaner ei vastaa tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä kolmannen osapuolen sivustoista.

Access / poistaminen henkilökohtaisia ​​tietoja.

Jos haluat meidän poistaa Tilitiedoista tai tietokannastamme, tai haluaisi käyttää tietoja, jotka kerättiin, ota yhteyttä meille yhteydenottolomakkeen:HardBounceCleaner.

Jättäytyä syrjään.

Jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjeemme ja mainosviestejä, voit kieltäytyä vastaanottamasta niitä ohjeiden Jokaisessa uutiskirjeessä.

Muutoksia tässä tietosuojakäytännössä

Jos päätämme muuttaa tietosuojakäytäntömme paljastukset, me ilmoitamme olennaisia ​​muutoksia tähän tietosuojalausunto, kotisivu, ja muissa paikoissa katsomme sopiva niin että olet tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, kuinka käytämme niitä, ja missä olosuhteissa, mahdollisesti luovutamme niitä.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä yksityisyyden suoja milloin tahansa, joten tarkistaa säännöllisesti. Jos teemme olennaisia ​​muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle täällä, sähköpostitse tai ilmoituksella kotisivuiltamme.

Ota meihin yhteyttä.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja koskien tätä tietosuojakäytäntöä tai tiedonkeruumenetelmää, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia yhteydenottolomakkeella tai ottamalla yhteyttä HardBounceCleaneriin osoitteessa: Digital Media Concepts 72/12 Moo 1 Nara-Taling-Ngam Rd, Taling Ngam, Ko Samui, Surat Thani 84140 Thaimaa. HardBounceCleaner vastaa henkilökohtaisiin tietojenmuutospyyntöihin 7 päivän kuluessa tällaisten pyyntöjen vastaanottamisesta.

Viimeksi päivitetty 09.06.2015.

Tavoitteenamme on kunnioittaa yksityisyyttäsi. Voit auttaa meitä parantamaan Privacy Policy, HardBounceCleaner mielellään vastaan ​​palautetta ja kysymyksiä.