Å starte

HardBounceCleaner lar deg sjekke gyldigheten av e-postene ved å sende inn en liste eller bruke sanntid API direkte i programmet.  Her er fremgangsmåten for å starte:

Trinn 1: Lag en gratis konto HardBounceCleaner

HardBounceCleaner tilbyr sjekke e-post 100 gratis for å åpne konto. Hvis du trenger mer, finne på hjemmesiden vår pris.

Klikk her for å opprette en gratis konto.

Trinn 2: Bekreft e-post

Du er nå klar til å laste ned en liste (csv eller txt-fil) for å sjekke e-post og / eller å innlemme sanntid API. Føl deg fri til å sende for å støtte noen av dine spørsmål.

Hvordan HardBounceCleaner fungerer

HardBounceCleaner vil sjekke gyldigheten av e-postene ved hjelp av SMTP-protokollen. Det er det samme som du bruker uten nødvendigvis å vite når du sender e-posten. HardBounceCleaner ikke sende e-post til denne kontrollen, men vil undersøke trinnvis det eksterne systemet, for eksempel Gmail. Hvem vil fortelle oss om anmodningen epost eksisterer. I tillegg til dette siste sjekk, sjekker vi eksistensen av oppstrømsområdet, der en tilknyttet SMTP-server på dette feltet, og mer.

Mens denne tilnærmingen kan virke enkelt, det er faktisk overraskende komplisert at vi begynner å ønske å kontrollere mer enn 10 e-poster. E-postleverandører gjennomfører en rekke tiltak for å sørge for at forespørselen er legitim. Dette er grunnen til at mange selskaper bruker vårt system, og dra nytte av vår erfaring.

Terminologi: e-status

resultat Beskrivelse

Gyldig

E-posten er gyldig, kan du sende den uten problemer

Ugyldig

E-postadressen er ugyldig, kan du slette det fra databasen, eller nekte innreise hvis du bruker den i sanntid API

Ukjent

Den eksterne serveren leverandøren ikke svare i tide, noe som betyr at vi ikke har fått et klart svar.
Vi råder deg til ikke å sende disse mailene

Kvalifisering epost

resultat Beskrivelse

gratis

Leverandøren er gratis (Gmail, Yahoo, etc ...) er et godt tegn hvis databasen er BtoC

Rolle

Brukere av denne e-posten har en rolle, for eksempel kontakt @ eller info @ eller @ posmaster.
Dette betyr at denne e-posten ikke er adressert til noen spesielt, unngå å sende slike e-poster.

Disponibel

E-posten er gyldig, men disponibel etter kort tid vil det ikke være mulig å kontakte brukeren.

Risky

Denne e-posten ser ut til å tilhøre en organisasjon som sporer spam, er det svært risikabelt å sende og ingen reell person står bak denne e-posten

Sikkerhet og personvern

Din e-post er følsom, din og bør forbli privat og sikker. HardBounceCleaner ikke dele eller aldri leie ut denne informasjonen til andre. All informasjon som passerer gjennom HardBounceCleaner er kryptert via SSL, er det den samme protokollen som brukes for sikre finansielle transaksjoner.

Under en sjekkliste når filen er lastet ned og validert, det vil bli kryptert og et unikt passord vil bli bedt om å åpne den. På samme måte når du bruker sanntid API, e-postene du ønsker å sjekke gå gjennom https (SSL), og er ikke lesbar i klartekst på nettverket.

Sjekkliste

Trinn 1: Import List

Filen inneholder e-postene må være i CSV-format ideelt med som en kolonne separator og komma som utf8 koding. Sørg for at du har en fil (csv eller txt) som oppfyller følgende vilkår:

  • mailinglisten må inneholde en e-post per linje
  • Den første linjen skal inneholde et felt som heter, men det er valgfritt
  • e-postadressene må være i samme kolonne

Du kan ha flere kolonner i tillegg til e-kolonnen, vil filen bli returnert til deg med mer informasjon gyldig e-post. For å sende filen, klikk på "Browse" eller bare dra filen inn faitee del gitt for dette formålet.

Trinn 2: Format kontroll

En compliance sjekk vil da bli gjort til filen for tilstedeværelsen av e-post og se om formatet er riktig. Når dette trinnet, vil du bli varslet via e-post, og du kan da begynne å sjekke filen.

Trinn 3: Lansering av verifikasjon

For å begynne å sjekke filen må du klikke Start, med revisjonen er fullført en e-post blir sendt til deg. Hvis du noen gang ikke har nok studiepoeng til å fullt ut kontrollere filen, vil behandlingen stoppe når kreditten vil være 0. Du kan deretter kjøpe den savnede og starte en ny verifiserings studiepoeng.

Trinn 4: Hent List

Når bekreftelsen er fullført kan du laste ned filen med forskjellig informasjon eller hele listen eller bare en liste over gyldige e-post, ugyldige, eller de som har status er ukjent. For hver rad, er lagt kolonner: StatusgratisRolle DisponibelRisky Advarsel, listen er kryptert og beskyttet av et passord, vil det vises ved å klikke på "Last ned" -knappen. Når du har gjenopprettet listen din, anbefaler vi at du sletter den fra køen.

Realtime API

Med real-time API HardBounceCleaner, kan du integrere e-postbekreftelsen i dine egne applikasjoner. Dette gjør at du for eksempel å sjekke om brukerne er kunnskapsrik riktig e før registrering.

API Keys

En konto er nødvendig for å generere nøkler for API, er det disse som vil gi deg tilgang til tjenesten. Vi anbefaler at du oppretter så mange nøkler som kilder, for eksempel hvis du har 2 nettsteder, lage 2 nøkler med disse to domenenavn. Legg selv om domenenavnet eller IP-adressen som brukes til å lage en forespørsel til API. Hver uke vil vi genererer for deg beskytte en fil ved API nøkler, som inneholder en liste over e-post sjekkes på denne måten. Du kan deretter laste ned disse listene, og deretter slette dem.

Forespørselen

For å gjøre en forespørsel til API, bare ringe GET-protokollen denne nettadressen:
https://www.hardbouncecleaner.com/api/v1/[email protected]&timeout=10&language=nn

Gå til [email protected] plasser e-posten for å sjekke, og legg til en X-HardBounceCleaner-Key header linje med API-tasten Du vil finne på API siden eksempler på følgende språk: curl, PHP, Node.js, jQuery, Python, Ruby, Java, Objective-C, .NET, Windows 8

Responsen

En rekke Json vil bli returnert med disse variablene:

Variable Mulig verdi

success

true, false
Feilsøking autentisering, utmattelse av kreditter, vil suksess return false

error_message

null standard
Når suksess er falsk en feilmelding på ditt språk vil bli sendt.

email

E-postadressen du ønsker å sjekke

role

true, false
Hvis brukeren av e-posten har en rolle, f.eks [email protected]

free

true, false
Hvis e-postleverandøren er gratis, f.eks gmail.com

disposable

true, false
Hvis e-postleverandøren er disponibel, dvs. om e-posten har en kort levetid

risky

true, false
Hvis e-postleverandøren er en kamp mot spam service og ikke en reell bruker

did_you_mean

null standard
Hvis for eksempel e-post for å verifisere API er [email protected] vil sende deg et forslag som [email protected]

status

valid, invalid, unknown
Statusen til e-post, vil hvis for eksempel alle dine kreditter er oppbrukt status ukjent da alltid kommet tilbake, for ikke å blokkere søknaden din.