Hvordan en gyldig e-postliste tjener deg penger

Hvordan en gyldig e-postliste tjener deg penger


Data- og markedsføringsforeningen rapporterte at "66% av Internett-forbrukere har kjøpt seg som et resultat av en e-postmarkedsføringsmelding."
McKinsey bemerket at e-post kjøper kunder med en hastighet "nesten 40 ganger raskere enn Facebook og Twitter."
Ifølge kampanjemonitoren: "For en dollar brukt, genererer e-postmarkedsføring en avkastning på $ 38.

E-post er ikke bare en effektiv markedsføringskanal for å øke salget, det gir deg også tilgang til en rekke markedsføringsmuligheter. Her er en kort liste over fordelene som fanger en e-post til din bedrift:

• Øk trafikkomformingen
• Identifiser en besøkende på nettstedet (de fleste er anonyme)
• Utløser automatiserte e-postkampanjer
• Trigger basket abandonment kampanjer (for e-handel)
• Kraftige Facebook-reklamekampanjer (tilpassede målgrupper og lignende publikum)
En dobbeloptimal e-post er den mest verdifulle konverteringen utenfor en ekte salgskonvertering.
Men for å få fordelene med e-post, trenger du en liste over potensielle kunder i markedet.

Hvordan får du flere e-poster?

For å tiltrekke seg mer kvalifiserte e-poster i systemet, jobber markedsførere lange timer med å skrive nyhetsbrev, skrive blogginnlegg, lage konkurranser, lage innholdsportaler og kalibrere opt-in-programmer som tilbyr rabatter eller gratis frakt.

E-post registrering popups har vist seg å være en spesielt kraftig driver for mailingliste vekst. De tillater bedrifter å tiltrekke besøkende til nettstedet, legge inn en markedsføringsmelding og sende inn et registreringsskjema via e-post på svært synlige steder på nettstedet.

E-post-popup-vinduer fører besøkende til å spørre: "Gjør dette meg interessert?" Dette er viktig fordi mange selskaper aldri vil invitere en besøkende til å ta en beslutning. Du kan ha en gruppe interesserte besøkende som besøker nettstedet ditt daglig, men med mindre du spør et relevant spørsmål, vil du sjelden kunne identifisere og konvertere de besøkende.

Mens fange e-poster er viktig, er det en viktig detalj å huske:

Du kan ikke markedsføre en ugyldig adresse

E-post arbeider ved å effektivt knytte selgere til sine prospekter og kunder. Men ugyldige e-postadresser kan omgå denne tilkoblingen, akkurat som markedsførere prøver å gjøre. Dårlige data negerer alt arbeidet som markedsførere har gjort for å få det.

Ugyldige e-postadresser i systemet ditt bør ikke være et symptom på skadelig aktivitet. De kan være resultatet av ærlige feil. Noen ganger prøver brukerne å registrere, forvride sin adresse og savner forbindelsen de virkelig ønsket å gjøre.

Hold e-postlisten ren fra begynnelsen

Ved hjelp av et verktøy for å sjekke e-post når de ankommer, sparer du tid, sparer ressurser, og til slutt, unngå å miste kunder på grunn av feil du lett kunne ha gjort. .

Du kan integrere HardBounceCleaner verifisering med kampanjene du gjør. Når data går inn i din digitale markedsføringsprosess, er verifisering avgjørende.

HardBounceCleaner inviterer automatisk prospekter til å rette opp sine feil. Du reduserer sprettfrekvensen, forbedrer leveransen og øker den samlede avkastningen på investeringen. Tross alt er en glemt innboks en ubesvart mulighet for en konvertering.

E-postmarkedsføring er en kraftig måte å koble til med kundene dine. Men det fungerer bare hvis adressen er gyldig. Ikke la en feilstaving bli til en savnet mulighet.