Hvorfor bør du rense din e-postliste nå

Hvorfor bør du rense din e-postliste nå

Les fausses adresses e-mail qui se retrouvent dans votre liste de marketing par e-mail sont à la fois frustrantes et dommageables pour vos campagnes. 
Ikke bare spiser du tid og du betaler et gebyr for å sende det til denne e-posten, men det påvirker også avsenderens rykte og leveransen av innboksen for å ta den risikoen.
Våre data antyder at ca. 15% av alle e-postadresser er ugyldige. Dette betyr at hvis du ikke sjekker listen, kommer meldingen ikke til en av sju mottakere.
Markedsførere vet imidlertid at det er viktig å sjekke listen før hver kampanje.

Her er noen viktige fordeler ved å sjekke epostlisten din før du klikker send og hvordan du kan sjekke dem:

1. Lavere avvisningshastighet:Det kan virke som et hvilket som helst annet mål for e-postmarkedsføring å vurdere, men e-postleverandører, svartelistoperatører og anti-spam-nettverk overvåker studsene dine og holder dem i høy grad. Denne informasjonen brukes til å prioritere e-postene dine sendt til innboksen.

2. Senderens beste rykte:En høy avvisningshastighet reduserer vanligvis avsenderens omdømme, noe som til slutt kan lede deg til en svarteliste og spammappe. Ved å rydde opp adresselisten din før hver kampanje, fjerner du de riktige adressene, noe som reduserer sporingsfrekvensene og beskytter avsenderens rykte.

3. God kampanjeutførelse:studsende e-postmeldinger påvirker resultatene av kampanjen din - en ikke-leverbar e-post vil åpenbart aldri være knyttet til meldingen din. Med et stort antall ikke-leverbare e-postmeldinger, er det ingen signifikante åpninger, klikk eller konverteringsfrekvenser for å evaluere den faktiske ytelsen til kampanjen din.


Det er ganske enkelt å sikre at e-postadressen er riktig formatert (@ symbol, .com, etc.), og at e-postdomenet kan sende og motta e-post. HardBounceCleaner går enda lenger og kobles direkte til sanntids e-postserveren for å sjekke om e-postadressen eksisterer.
Denne sanntidsbekreftelsesmetoden er 97% nøyaktig for forbruker-, forretnings- og internasjonale e-postadresser.